Platba

MOŽNOSTI PLATBY PRO ZÁKAZNÍKY Z ČESKÉ REPUBLIKY

Hotově

Zboží lze zaplatit v hotovosti při osobním odběru v naší firemní prodejně v Kravařích ve Slezsku. Platbu za zboží lze provést také pomocí platebních karet VISA a MasterCard.

Hotově na prodejně


A Toto připravujeme do budoucna ;-)

 

Kartou

Jedná se o rychlou online platbu pro držitele karty Mastercard a Visa. Po odeslání objednávky budete přesměrováni do zabezpečeného rozhraní, kde platbu autorizujete. Peníze nám jsou připsány do několika minut a zásilku odesíláme ihned po jejich obdržení.

MasterCard Visa Visa Electron Maestro

Při akceptaci platebních karet využíváme standard 3D Secure GP webpay, což je nejmodernější platební brána umožňující bezpečné platby kartou na Internetu. Údaje ze své platební karty zadáváte přímo do této platební brány, nikdo z našich zaměstnanců nemá přístup k údajům o Vaší platební kartě. Přenos dat se uskutečňuje prostřednictvím šifrovaného protokolu. Platba kartou je bezpečný a pohodlný způsob nakupování.


Převodem na účet online

Okamžitá a bezpečná platba prostřednictvím Vašeho internetového bankovnictví, do kterého budete přesměrováni po odeslání objednávky. V zabezpečeném rozhraní Vaší banky stačí připravenou platbu autorizovat a převod proběhne do několika minut, což výrazně urychlí možnost expedice zásilky.

Platí pro následující platební tlačítka: Platba 24, ČSOB, MojePlatba, MONETA, Fio Banka, mPeníze, Raiffeisenbank, Equa Bank, Sberbank, Spořitelna – ERA.

Česká Spořitelna - Platba24 ČSOB Komerční Banka - MojePlatba MONETA Fio Banka
mBank - mPeníze Raiffeisenbank - ePlatby Equa bank Sberbank ERA

Všechny platby jsou realizovány prostřednictvím účtu zpracovatele plateb společnosti Thepay.cz, s.r.o. Citlivé vstupní údaje z Vašeho internetového bankovnictví jsou chráněny platební bránou Vaší banky a nedostávají se do prostředí třetích stran.